Värikäs jauheliha-kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Värikäs jauheliha-kasvispata

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Kesäkurpitsa
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Tomaattimurskaa
2 tl
Pizzamaustetta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 tl
Chilijauhetta halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.

Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.

Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.