Värikäs jauheliha-kasvispata

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 2 tl | pizzamaustetta |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | chilijauhetta halutessasi |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.
Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.
Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.
Värikäs jauheliha-kasvispata
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 2 tl | pizzamaustetta |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | chilijauhetta halutessasi |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.
Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.
Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












