Värikäs jauheliha-kasvispata

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 2 tl | pizzamaustetta |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | chilijauhetta halutessasi |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.
Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.
Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.
Värikäs jauheliha-kasvispata
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 2 tl | pizzamaustetta |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | chilijauhetta halutessasi |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja kuutioi paprikat. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se.
Paista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa tai padassa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista käännellen. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet.
Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile pata riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























