Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vartissa valmis kanakeitto

Vartissa valmis kanakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pakastevihannekset ovat mainio apu arjen kiireessä, mutta voit käyttää broilerikeittoon tuoreitakin kasviksia.

Ainekset

1 dl
Jasmiiniriisiä
1 l
Kanalientä
300 g
Broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
2 tl
Currya
200 g
pakastevihanneksia
1 dl
pehmeää sulatejuustoa
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1/4 tl
kuivattua rakuunaa
persiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä riisiä kanaliemessä noin 5 minuuttia. Paista sillä aikaa broilerisuikaleet kypsiksi öljyssä. Lisää curry paistamisen loppuvaiheessa. Lisää broileri ja vihannekset liemeen riisin joukkoon, keitä vielä 5 minuuttia.

1 dl
Jasmiiniriisiä
1 l
Kanalientä
300 g
Broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
2 tl
Currya
200 g
pakastevihanneksia
2

Lisää juusto, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna keitto ja viimeistele persiljalla.

1 dl
pehmeää sulatejuustoa
2 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
kuivattua rakuunaa
persiljaa hienonnettuna
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
Miltä maistui?(8 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Pia Inberg
Julkaistu: 16.7.2018
|
Muokattu: 16.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

319

1336

15,0 g

7,0 g

21,3 g

2,8 g

2,0 g

23,0 g

5,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

persiljaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli