
Vegaaninen makkarakastike
Ainekset
LISÄKSI
Valmistus
Paloittele makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Huuhtele ja halkaise tomaatit.
Ruskista makkarapalat öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja kuullota pari minuuttia. Lisää tomaatit, tomaattipyree, kasvirasvasekoite ja mausteet. Hauduta kannen alla 5−10 minuuttia.
Irrota basilikan lehdet ja säästä muutama lehti koristeluun. Hienonna loppu basilika kastikkeeseen. Tarjoa pastan tai perunamuusin ja salaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
320
1340
26,5 g
9,0 g
8,5 g
6,0 g
3,0 g
11,0 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus sokeria ,
ruukkua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli