Vehnähiutale-mustikkapuuro
5 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 l | vettä |
| 4 dl | vehnähiutaleita |
| 200 g | mustikoita |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon vehnähiutaleet. Anna puuron hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.
Vehnähiutale-mustikkapuuro
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vettä |
| 4 dl | vehnähiutaleita |
| 200 g | mustikoita |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon vehnähiutaleet. Anna puuron hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























