Vehnähiutale-mustikkapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vehnähiutale-mustikkapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
4 dl
Vehnähiutaleita
200 g
Mustikoita
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon vehnähiutaleet. Anna puuron hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.