Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vehnähiutale-mustikkapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
4 dl
Vehnähiutaleita
200 g
Mustikoita
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon vehnähiutaleet. Anna puuron hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.