Ota liha huoneenlämpöön. Hienonna sipulit. Halkaise passionhedelmät. Leikkaa mango aivan kiven vierestä isoiksi paloiksi, kuori ja viipaloi palat. Kuori ja suikaloi porkkana. Hienonna yrtit.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa.
Paahda pähkinöitä 1–2 minuuttia kuumalla kuivalla pannulla. Siirrä pähkinät pois pannulta. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleita 1–2 minuuttia. Siirrä liha pois pannulta. Paista sipuleita ja porkkanoita 2–3 minuuttia. Lisää lihat ja pähkinät takaisin pannulle. Kaada kastike joukkoon ja kiehauta. Lisää hedelmät ja yrtit. Tarjoa vokki täysjyvänuudelien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
391
1637
24,0 g
4,0 g
15,0 g
12,5 g
4,3 g
26,8 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Passionhedelmää,
Ruukku korianteria,
2 rkl Kasvisfondia (esim, asian green & fresh),
2 rkl Kiehuvaa vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli