Vihersalaatti ja sinappi-hunajakastike
Ainekset
Valmistus
Sulata herneet. Posta parsoista tyvestä puumainen osa, noin 2 cm. Viipaloi parsat. Keitä papuja ja parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta ja jäähdytä. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Huuhtele kurkku ja viipaloi se ohuiksi siivuiksi pitkittäin. Rullaa siivuista kurkkurullia.
Sekoita kastikkeen ainekset. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan. Valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
186
779
14,5 g
0,8 g
7,5 g
6,3 g
4,5 g
4,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli