
Vihersalaatti ja sinappi-hunajakastike
Ainekset
Valmistus
Huuhtele ja kuivaa salaatti, revi suupaloiksi. Huuhtele ja paloittele kasvikset.
Kokoa salaatti tarjoiluastiaan.
Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
175
734
14,5 g
1,0 g
8,5 g
8,0 g
2,5 g
1,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
TAI,
500 g muita kasviksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli