Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihersalaatti ja sinappi-hunajakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Vihersalaatti sopii lisukkeeksi joka aterialle. Osta valmista salaattisekoitusta, niin saat salaattiisi väriä ja makua. Lisää mukaan lempikasviksiasi. Kokoa salaattiin erilaisia värejä tai tee yhden värin salaatti. Sinappinen kastike viimeistelee kokonaisuuden.

Ainekset

1 kpl
(ruukku) salaattimixiä

Kasvikset

250 g
(1 rs) helmitomaatteja
1/2 kpl
kurkkua
TAI
500 g
muita kasviksia

Sinappi-hunajakastike

2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
dijoninsinappia
1 tl
hunajaa
1 tl
sitruunanmehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja kuivaa salaatti, revi suupaloiksi. Huuhtele ja paloittele kasvikset.

1 kpl
(ruukku) salaattimixiä
250 g
(1 rs) helmitomaatteja
1/2 kpl
kurkkua
2

Kokoa salaatti tarjoiluastiaan.

3

Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.

2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
dijoninsinappia
1 tl
hunajaa
1 tl
sitruunanmehua
Miltä maistui?
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 28.5.2021
|
Muokattu: 27.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

175

734

14,5 g

1,0 g

8,5 g

8,0 g

2,5 g

1,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

TAI,

500 g muita kasviksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli