Viikunakompotti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikunakompotti

???
Mehevistä viikunoista valmistuu aromikas kompotti eli hilloke, joka sopii hyvin erilaisten juustojen seuraan.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Viikunaa
1 kpl
Appelsiini
2 rkl
Appelsiinin mehua
1 dl
Ruokokidesokeria
1 rkl
Konjakkia tai sitruunamehua

Näin teet

1

Huuhtele viikunat ja poista kovat kannat. Pilko pieniksi. Pese ja raasta appelsiinin kuori, purista mehu.
Mittaa kattilaan 2 rkl appelsiinin mehua ja muut ainekset. Keitä 5 minuuttia. Mausta konjakilla tai sitruunamehulla. Purkita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 4.12.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj437 2619
Energiaa kcal104 626
Rasvaa0.2 g1.0 g
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja22.5 g135.0 g
Sokereita22.5 g135.0 g
Kuituja1.5 g9.0 g
Proteiinia0.7 g4.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj437 2619
Energiaa kcal104 626
Rasvaa0.2 g1.0 g
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja22.5 g135.0 g
Sokereita22.5 g135.0 g
Kuituja1.5 g9.0 g
Proteiinia0.7 g4.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.