Viikunakompotti - Yhteishyvä

Viikunakompotti

???
Mehevistä viikunoista valmistuu aromikas kompotti eli hilloke, joka sopii hyvin erilaisten juustojen seuraan.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Viikunaa
1 kpl
Appelsiini
2 rkl
Appelsiinin mehua
1 dl
Ruokokidesokeria
1 rkl
Konjakkia tai sitruunamehua

Näin teet

1

Huuhtele viikunat ja poista kovat kannat. Pilko pieniksi. Pese ja raasta appelsiinin kuori, purista mehu.
Mittaa kattilaan 2 rkl appelsiinin mehua ja muut ainekset. Keitä 5 minuuttia. Mausta konjakilla tai sitruunamehulla. Purkita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g135 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj437 2619
Energiaa kcal104 626

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g135 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj437 2619
Energiaa kcal104 626
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.