Viikunakompotti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Viikunakompotti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Mehevistä viikunoista valmistuu aromikas kompotti eli hilloke, joka sopii hyvin erilaisten juustojen seuraan.

Ainekset

6 kpl
Viikunaa
1 kpl
Appelsiini
2 rkl
Appelsiinin mehua
1 dl
Ruokokidesokeria
1 rkl
Konjakkia tai sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele viikunat ja poista kovat kannat. Pilko pieniksi. Pese ja raasta appelsiinin kuori, purista mehu.
Mittaa kattilaan 2 rkl appelsiinin mehua ja muut ainekset. Keitä 5 minuuttia. Mausta konjakilla tai sitruunamehulla. Purkita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

437

104

0,2 g

22,5 g

22,5 g

1,5 g

0,7 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli