Wieniläiset murekepihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Wieniläiset murekepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Jauhelihaa
1 kpl
Iso sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä puserrettuna
1 dl
Korppujauhetta
1 dl
Vettä
1 dl
Kuohukermaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Munaa
1 tl
Pippuriseosmaustetta
1 tl
Paprikaa
1/2 tl
Nelimaustetta tai hienonnettua maustepippuria

paistamiseen:

1 rkl
Öljyä ja voita

pinnalle:

Sitruunaviipaleita
Anjovisfileitä
Kapriksia
Persiljaa tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita peruslihamureketaikina ja lisää siihen muut aineet. Muovaa mureke isoiksi pihveiksi ja kypsennä ne hitaasti molemmin puolin paistinpannulla.Nosta jokaisen kuuman pihvin päälle sitruunaviipale ja kierrä sen päälle anjovisfilee rullaksi. Nosta rullan sisään kapriksia. Koristele rulla pienellä persiljatupsulla tai ruohosipulisilpulla.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.