Wieniläiset murekepihvit
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne öljyssä pannulla sekoitellen. Jäähdytä.
Kumoa jauheliha kulhoon. Lisää jäähtyneet sipulit, muna, kerma, korppujauhot ja mausteet. Vaivaa tasaiseksi, jaa neljään osaan ja muotoile pihveiksi.
Paista pihvit öljyn ja voin seoksessa pannulla. Käytä keskilämpöä ja kypsennä 1–2 pihviä kerrallaan. Käännä pihvi, kun kudosnestettä alkaa tihkua pinnalle. Pidä lämpiminä loppujen pihvien paistamisen ajan.
Laita kullekin pihville sitruunaviipale ja rullaa anjovisfileet sitruunaviipaleille. Asettele kaprikset anjovisrullien keskelle. Tarjoa muusin ja salaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
444
1858
32,5 g
12,8 g
10,0 g
2,5 g
1,8 g
26,3 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl viipaletta sitruunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli