
Ylikypsä rosmariini-possunniska ja Kulman Keittiön hunajapaahdettuja palsternakkoja ja keltajuuria
Ainekset
Näin teet
Ota possu huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Riivi rosmariinin lehdet irti varsista ja hienonna. Hiero lehdet lihan pintaan suolan ja pippurin kanssa. Kääri liha folioon ja laita paistomittari kiinni paksuimpaan kohtaan. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa (tavallisessa uunissa 200 asteessa) kunnes sisälämpötila on 95 astetta. Tämä vie noin 3 h uunista ja lihapalan koosta riippuen.
Tee rosmariinimaustevoi. Pilko voi kuutioiksi ja jätä huoneenlämpöön. Kun voi on pehmeää sekoita joukkoon loput hienonnetut rosmariininlehdet ja ripaus suolaa oman maun mukaan.
Leikkaa kypsästä possunniskasta 4 pihviä ja laita pihvien päälle maustevoita. Nauti lämmitettyjen Kulman Keittiön hunajapaahdettujen palsternakkojen ja keltajuurten kera. Folion sisälle jäänyttä paistolientä voi hyödyntää vaikka kastikkeena.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 72 g |
Proteiinia | 46 g | 274 g |
Rasvaa | 58 g | 348 g |
Kuituja | 5 g | 27 g |
Energiaa kj | 3172 | 19033 |
Energiaa kcal | 758 | 4546 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1-2 tl hienoa merisuolaa
1-2 tl mustapippuria
ripaus suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 72 g |
Proteiinia | 46 g | 274 g |
Rasvaa | 58 g | 348 g |
Kuituja | 5 g | 27 g |
Energiaa kj | 3172 | 19033 |
Energiaa kcal | 758 | 4546 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1-2 tl hienoa merisuolaa
1-2 tl mustapippuria
ripaus suolaa