10 vinkkiä keittiöön
1. Voi- tai leivinpaperi soveltuu roiskesuojaksi mikroaaltouuniin.
2. Leivinpaperikansi estää ruoan pintaa palamasta.
3. Taittele leivinpaperista pursotinpussi ja tee koristepursotuksia leivonnaisille.
4. Käytä voi- ja leivinpaperia kaavapaperina esimerkiksi piparkakkutalon kaavojen piirtämiseen.
5. Suojaa tarjoiluvati voi- tai leivinpaperisuikaleilla kakkua kuorruttaessa.
6. Kostutettu leivinpaperiarkki pitää kasvikset ja kalan folionyytin sisälle käärittynä mehukkaana grillissä.
7. Aseta pala voipaperia raastimen pinnalle ennen sitrushedelmien raastamista. Raasta ja poista paperi. Paperin pinnalta on helppo kerätä sitrusraaste mausteeksi. Myös raastin pysyy lähes puhtaana.
8. Suojaa leivinpaperisuikaleilla kakkuvuoka. Säästyt voitelulta ja korppujauhottamiselta.
9. Kauli piirakkataikina kelmun välissä. Kaulin pysyy puhtaana ja taikina ei tartu pöytään.
10. Kakun alle saadaan oiva tarjoilualusta, kun pyöreä, pahvinen alusta päällystetään foliolla.