Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruoka ja reseptit
Uusimmat reseptit
Satokauden kasvikset
Arkiruoka
Edullinen ruoka
Terveellinen ruoka
Hyvästi hävikki
Kasvisruoka
Kalaruoka
Uuniruoka
Leivonta
Pastat
Keitot
Salaatit
Kakut
Yrtit
Parsa
Vappu
Vappumenu
Sima
Munkit
Vappukakku
Vappuleivonnaiset
Oma ruokalista
Elämä ja ihmiset
Uusin lehti
Osallistu
Tilaa uutiskirje
Samarbete
Ihmiset
Terveisiä perheestä
Käsityöt
Askartelu
Kattaus
Kodinhoito
Suosikit
Kirjaudu
Hae reseptejä ja artikkeleita
Hae
Ruoka ja reseptit
Kasvisten vuosikymmenet
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 9.1.2017
Muokattu: 31.8.2020
Kasvikset ja niiden määrä ovat muuttuneet ruokapöydässämme vuosikymmenten varrella. Katso aikamatka kasvisten käytöstä kotikeittiössä.
Jaa artikkeli
Lisää aiheesta
Kevät
Kesä
Syksy
Talvi
Ruoka ja reseptit
Uusimmat
Ruoka ja reseptit
16.4.2021
Brunssi kotona – parhaat reseptit rentoon herkkuhetkeen
Ruoka ja reseptit
15.4.2021
Jäätelökausi alkaa nyt! Maista näitä uutuusjäätelöitä
Ruoka ja reseptit
15.4.2021
Keitä, paista, paahda tai grillaa: näin parsan valmistus onnistuu eri tavoilla
Ruoka ja reseptit
13.4.2021
Parhaat ruokaoivallukset yksin asuvalle: jääkaapin salaattibaari, mikroleivonnaiset ja 3 muuta vinkkiä, joilla kokkaat fiksummin ja herkullisemmin
Ruoka ja reseptit
12.4.2021
Tässä on tonnikalan kotimainen haastaja! Katso 4 herkullista reseptiä tölkillisestä villikalaa
Uutta! Tallenna suosikkisi
Nyt voit poimia reseptit talteen ja palata niihin helposti uudelleen
Kirjaudu ja kokeile!
Jaa