Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kokkaa Komero-ruokakassista koko perheelle

Teksti:
Heidi Hänninen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Helsinkiläinen Löfin lapsiperhe kokkaa Komero-ruokakassien avulla säännöllisesti. Vaikka ruoanlaitto vastuu on Kaisa-äidin harteilla, myös puoliso on innostunut Komero-pussien ansiosta kokkaamisesta.

Komero-ruokakassi tuo helsinkiläisen Löfin lapsiperhearkeen toivottua helpotusta noin kerran viikossa.

"Kuulin Komero-pusseista kaveriltani. Kokeilin ja ihastuin heti. Sen jälkeen, kun pussit tulivat myyntiin meidän lähi-Alepaamme, olemme perheen kanssa tehneet niistä ruokaa säännöllisesti. Parasta Komerossa on sen helppous. Pussissa on hyviä reseptejä sekä kunnollisia raaka-aineita. Ateriat ovat varmasti terveellisiä", Kaisa Löf, 30, kertoo.

Löfien perheeseen kuuluvat Kaisan lisäksi aviomies sekä kaksivuotias tytär. Erityisesti Komeron kasvisateriat ovat soveltuneet allergiselle pikku-neidille. Löfien suosikkeja ovat herkkusienirisotto sekä intialainen curry.

"Olemme kokeilleet myös kolmen ruokalajin kokonaisuutta. Kaksivuotiaan tyttären kanssa ei pääse kovinkaan usein ravintolaan, joten tällä tavalla pystymme välillä syömään myös vähän juhlavammin."

Perheessä suurin vastuu ruoanlaitosta lepää Kaisan harteilla, mutta myös puoliso on innostunut kokkaamaan Komero-pusseista. Annoskoot ovat ainakin Löfin perheelle sopivia, sillä kahden hengen pussista riittää koko perheelle, ja vähän saattaa jäädä jopa seuraavaksi päiväksi.

Kokkaa kassista

  1. Komero-ruokakassi sisältää kokki Henri Alénin suunnitteleman reseptin sekä kaikki sen valmistuksessa tarvittavat raaka-aineet suolaa ja pippuria lukuun ottamatta.
  2. Yhdessä kassissa on ainekset kahden hengen ateriaan. Joka viikko valikoimassa on neljä eri ateriaa. Myynnissä on myös kolmen ruokalajin ateriakokonaisuuksia.
  3. Komero-ruokakasseja voi ostaa pääkaupunkiseudulla kahdestatoista Alepasta sekä seitsemästä S-marketista. Kaupat sekä valikoiman löydät osoitteesta www.komerofood.fi.