Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mökkeilijän maukas kesämenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 10.6.2020
|
Muokattu: 2.5.2023
Kalaherkut maistuvat erityisen herkullisilta mökkimaisemissa. Alkupalat syntyvät särkisäilykkeestä, ja grillissä paistuvat täytetyt kirjolohifileet ja uudet perunat. Jälkiruoka kannattaa valmistella etukäteen pakastimeen. Nosta pöytään kauniisti raidoitettu itse tehty mansikka-kiivijäätelö.

Savusärki-tuorejuustonapit

Murenna maukas särkisäilyke ruisnappien täytteeksi. Pienet kalaherkut sopivat juhannusjuhlien naposteltavaksi ja aterian alkupalaksi. Purkillinen savukalamoussea kulkee kätevästi mökille.

Täytetyt kirjolohifileet ja kesäkaalisalaatti

Kahden kirjolohifileen välissä hautuu sitruunainen yrttiseos. Kypsennä fileet grillissä ja tarjoa rapean kaalisalaatin kera.

Uudet perunat grillissä

Pujota puolikypsät perunat vartaisiin, sivele potut yrttiöljyllä ja laita grillin lämpöön kypsymään.

Mansikka-kiivijäätelö

Kiivin terästämä mansikkajäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta ja tekeytyy pakastimessa itsekseen. Herkullisen kermainen ja kesäisen raikas kotitekoinen jäätelö on yllättävän helppo valmistaa.

Katso kaikki vinkit ja reseptit juhannukseen