Tee ensin esivalmistelut. Leikkaa omenat ohuenohuiksi lohkoiksi. Sivele niille halutessasi sitruunaa tummumisen ehkäisemiseksi. Laita omenat kulhoon ja pehmitä mikrossa pari minuuttia tai kunnes omenat ovat taipuisia. Leikkaa lehtitaikinalevy pitkittäin kolmeksi suikaleeksi ja kauli suikaleet ohuemmiksi.

Näin teet suosittuja omenaruusuja! Tarvitset vain lehtitaikinaa, omenoita ja muffinivuokia
1. Lohko omenat ja suikaloi taikina
2. Asettele omenat taikinan reunalle
Aseta omenat taikinan pitkälle sivulle limittäin, kaareva reuna taikinan reunan yli. Mausta kanelilla ja sokerilla.
3. Taita taikina
Taita taikinasuikaleen toinen reuna omenaviipaleiden alareunan päälle niin, että kaareva reuna jää näkymään taikinan välistä.
4. Rullaa ruusuiksi ja paista
Rullaa taikina ja omenat suloisiksi ruusuiksi ja paista muffinipellin koloissa 200 asteessa noin puoli tuntia.