Rapsakat muikut fish & chips -tyyliin – ja 3 muuta kesäistä kalaherkkua | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fish & chips savolaiseen tapaan

Rapsakat muikut fish & chips -tyyliin – ja 3 muuta kesäistä kalaherkkua

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 16.6.2020
Muokattu: 31.8.2020
Piilota siika nyyttiin, paista muikut rapsakaksi, täytä kirjolohifilee yrteillä tai pyöräytä hauesta mehevät pihvit. Kesän parhaat kalaruoat tarjotaan kauden kasvisten kaverina.

Fish & chips savolaiseen tapaan

Tarjoa pannulla paistetut rapsakat muikut ja uuden sadon perunat fish & chips -tyyliin. Sekoita seuraksi raikas tartar iki-ihanista mummonkurkuista.

Rapeat haukipihvit ja haarukkamuusi

Jauha hauki kylmäsavulohen kanssa meheviksi pihveiksi. Kalapihvit ovat parhaimmillaan haarukalla soseutetun muusin ja kylmän kananmunakastikkeen kanssa.

Täytetyt kirjolohifileet ja kesäkaalisalaatti

Täytä kirjolohifileet sitruunaisella yrttiseoksella, sido paistinarulla ja grillaa meheväksi tai kypsennä uunissa. Tarjoa kala rapean coleslaw-tyylisen kaalisalaatin kera.

Kesäkalanyytit

Suven vaivattomin kalaruoka on grillissä kypsyvät nyytit. Piilota grillinyytteihin siikaa ja kesäkeitosta tuttuja makuja. Nauti sitruunaisen kermaviilikastikkeen kera.

Katso kaikki kalareseptit