Huuhtele ja keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja nosta linssit tarjoilukulhoon. Mausta oliiviöljyllä, puolikkaan sitruunan mehulla ja mausteilla.
Puhdista ja viipaloi sienet. Paahda ne kevyesti kuivalla pannulla. Pese ja viipaloi omena. Pirskota loppu sitruunamehu omenaviipaleille.
Lisää linssien joukkoon sienet, omenaviipaleet ja rucola. Nostele ainekset kevyesti sekaisin. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
197
823
7,3 g
1,0 g
20,5 g
2,8 g
4,0 g
9,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli