Suklaamuna maistuu jälkiruoissa ja leivonnaisissa: 4 reseptiä pääsiäisen suosikkiherkusta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nutella-rahkalla täytetyt suklaamunat

Suklaamuna maistuu jälkiruoissa ja leivonnaisissa: 4 reseptiä pääsiäisen suosikkiherkusta

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.4.2020
Muokattu: 17.2.2021
Pääsiäismunia tulee syötyä yksi jos toinenkin ihan sellaisenaan, mutta ne sopivat mainiosti myös leivontaan ja jälkiruokiin. Suklaamunasta saa suloisen kulhon mousselle, yllätyksen kaakaon sekaan sekä herkullisen koristeen brownien päälle.

Syntisen hyvä suklaamunabrownie on suklaanystävän unelma

Tämä pääsiäisbrownie on todellinen suklaafanin suosikki. Brownietaikinaan kätkeytyy suklaapatukan puolikkaita ja myös koristeluun käytetään niin suklaapatukoita kuin suklaamunia. P.S. Ota lapset mukaan koristelemaan!

Töhnämunista tehdään pääsiäisen makein kaakao

Pääsiäisen överikaakao tehdään näin: laita lasin pohjalle puolikas töhnämuna ja kaada päälle kuumaa maitoa. Koristele kaakao kermavaahdolla ja karkeilla. Nonparellein koristeltu lasinreunus ja vaahtokarkkipilli viimeistelevät kokonaisuuden. Kaakaoiden tuunaaminen on hauskaa puuhaa, josta perheen nuorisokin taatusti innostuu.

Itse tehdyt töhnämunat täytetään Nutella-rahkalla

Täytä suklaamunan puolikkaat Nutellalla, rahkalla ja karkkirouheella. Herkullinen suupala maistuu kahvin kanssa – tai ihan sellaisenaan!

Mangovaahto sulostuttaa suklaamunat

Mangovaahdolla täytetyt suklaamunat ovat koko perheen helppo pääsiäisjälkkäri. Sekoita mousse mangorahkasta ja kermavaahdosta, mausta sitruunalla ja tomusokerilla. Leikkaa pois suklaamunan lakkiosa, jotta saat täytettyä munat. Suloisen jälkiruoan voi laittaa tarjolle munakuppeihin.

Katso kaikki makeat ideat pääsiäiseen