Mitä syntyy, kun taatelikakkuun yhdistää juustokakun makuja? Joulun maukkain leivonnainen! Mehevän taatelikakun sisällä pujotteleva tuorejuustoraita tekee taatelikakusta entistäkin kosteamman. Lisämakua ja raikkautta kakkuun tuo myös appelsiinimehu, jota puristetaan kakkutaikinaan – ja silti taateleiden herkullisen täyteläinen maku saa kakussa ansaitsemansa pääroolin.
Keksi-taatelikakku sopii jouluiseen kahvipöytään. Hedelmäisen kakun maun salaisuudet ovat kinuskinen keksilevite ja kahvi. Tämä vegaaninen taatelikakku saa myös ylleen juhlavan kuorrutuksen. Parhaimmillaan kakku on päivän, parin päästä.
Taatelikakku onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Tämä taatelikakku maustetaan kahvilla, kaakaolla ja piparkakkumausteella.
Kuorruttaminen on näppärä tapa saada taatelikakkuun uutta makua. Sulata kermaan tummia suklaanappeja tai vaikka maitosuklaata, jos se on lempisuklaatasi. Suklaakuorrutetta säestää kakkuun sujautettu kardemumma, joka saa leivonnaisen maistumaan mukavan mausteiselta.
Perinteisen taatelikakun salaisuus on tilkka vahvaa kahvia, joka tuo taikinaan aromikkuutta.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.