Kakut
Tässä ovat taatelikakut jokaiseen makuun – uudessa versiossa yllättää ihana makulisä
Taatelikakku on yksi joulun rakastetuimmista leivonnaisista. Maistuisiko kakku, jossa yhdistyvät kahden herkkuleivonnaisen maut? Vai oletko perinteisen taatelikakun ystävä?
Tuorejuustoraita mehevöittää
Mitä syntyy, kun taatelikakkuun yhdistää juustokakun makuja? Joulun maukkain leivonnainen! Mehevän taatelikakun sisällä pujotteleva tuorejuustoraita tekee taatelikakusta entistäkin kosteamman. Lisämakua ja raikkautta kakkuun tuo myös appelsiinimehu, jota puristetaan kakkutaikinaan – ja silti taateleiden herkullisen täyteläinen maku saa kakussa ansaitsemansa pääroolin.
Keksilevite maistuu kakussa ja kuorrutteessa
Keksi-taatelikakku sopii jouluiseen kahvipöytään. Hedelmäisen kakun maun salaisuudet ovat kinuskinen keksilevite ja kahvi. Tämä vegaaninen taatelikakku saa myös ylleen juhlavan kuorrutuksen. Parhaimmillaan kakku on päivän, parin päästä.
Helppo tehdä gluteenittomaksi
Taatelikakku onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Tämä taatelikakku maustetaan kahvilla, kaakaolla ja piparkakkumausteella.
Muuta makua kuorrutteella
Kuorruttaminen on näppärä tapa saada taatelikakkuun uutta makua. Sulata kermaan tummia suklaanappeja tai vaikka maitosuklaata, jos se on lempisuklaatasi. Suklaakuorrutetta säestää kakkuun sujautettu kardemumma, joka saa leivonnaisen maistumaan mukavan mausteiselta.
Perinteisen ystäville
Perinteisen taatelikakun salaisuus on tilkka vahvaa kahvia, joka tuo taikinaan aromikkuutta.
Lue lisää
Tee arjestasi helpompaa ja herkullisempaa!
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.