Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vau mikä maku! Testaa uusia, kekseliäitä suolaisia leivonnaisia

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.11.2021
|
Muokattu: 17.11.2022
Etsitkö uutta tarjottavaa joulun ajan illanistujaisiin, pikkujouluihin tai kahvipöytään? Kokeile kekseliäitä suolaisia leivonnaisia: leivo rosolli galetteen, kiepauta kaunis kranssi vaikka viemisiksi tai taltuta suolaisen himo salamisipsipiirakalla!

1. Täytetty kranssi ihastuttaa!

Täytetty joulukranssi on pikkujoulupöydän keskipiste. Näyttävä leipäkranssi on täytetty pähkinäisellä punajuuripestolla. Täytetty joulukranssi on ruokalahja, joka saa aikaan ihastuneita huokaisuja.

2. Rosolligalette tarjoilee tutun herkun uudessa muodossa

Rosollista tutut maut sopivat myös suolaiseen piirakkaan. Jouluisen galeten pohja tehdään valmiista piirakkataikinasta. Täytteessä maistuvat jouluiset juurekset.

3. Flammkuchen-pizzapalat ovat näppärä herkku

Flammkuchen on saksalainen ranskankermalla päällystetty pizzamainen piirakka. Nämä flammkuchen-pizzapalat valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta. Täydellinen suolapala pikkujouluun!

4. Salamisipsi-punakaalipiirakka on illanistujaisten suosikki

Salami, punakaali ja smetana muodostavat herkullisen liiton illanistujaisiin sopivassa salamisipsi-punakaalipiirakassa. Tarjoa tämä maistuva suolainen piirakka illanistujaisissa tai pikkujouluissa!

5. Pellin täydeltä ihanaa saaristolaisleipää

Leivo saaristolaisleipä vaihteeksi pellille! Vaikka muoto on uusi, tämä saaristolaisleipä on perinteisen maltainen ja makea. Maun täydentää kinuskinen voi-siirappiseos, joka kiillottaa saaristolaisleivän pinnan.

Joulun parhaat makuelämykset – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Löydä oma joulunviettotyylisi ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.