Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mantelinen omenapiiras

Viisi suosituinta satokausireseptiä

Teksti:
Jenni Saarilahti
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.10.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Kun syöt satokauden mukaan, syöt monipuolisesti, fiksusti ja edullisesti. Tutustu suosituimpiin satokausiresepteihin.

Prismoissa ja S-marketeissa on nostettu esiin kuukauden satokausituotteita eli erilaisia ajankohtaisia kasviksia jo vuoden ajan. Satokausiajattelussa ruokavalion perusta rakennetaan kotimaisten kasvisten pohjalle, mutta mukaan mahtuu myös esimerkiksi ulkomaisia hedelmiä.

Satokausiajattelun tarkoituksena ei ole vähentää jo suosittujen kasvisten kulutusta, vaan innostaa erilaisten kasvisten ja reseptien kokeiluun. Kasvisten myynti onkin lisääntynyt huimasti Prismoissa ja S-marketeissa.

Yhteishyvä julkaisee kuukausittain satokausireseptejä, jotka liittyvät erityisesti kuukauden ajankohtaisiin kasviksiin. Katso tästä, mitkä ovat tällä hetkellä suosituimmat satokausireseptimme.

Lue lisää

Video: Vesiimelonin leikkaaminen

Myös satokausituotteisiin liittyvät videot ovat suosittuja. Kaikkein katsotuin on ollut tämä video, joka näyttää, miten vesimelonin saa helposti pilkottua syötäviksi paloiksi.