Kilpailuun osallistuminen oli Vesterisen mukaan antoisa mutta rankka kokemus. Koronan johdosta kuvaukset jouduttiin ensin keskeyttämään ja myöhemmin tuotantoaikataulu pitikin kuroa kiinni.
”Kuvauspäivät venyivät kymmentuntisiksi. Lyhyillä yöunilla oli aika haastavaa näyttää freesiltä kameran edessä”, Vesterinen naurahtaa.
Kokemusta hän ei silti vaihtaisi.
”Olen tavannut tosi hyviä tyyppejä ja päässyt tekemään yhteistyötä suomalaisen ruoka-alan avainhenkilöiden kanssa”, Vesterinen iloitsee.
Vastaavaan kilpailuun lähtijöitä hän kehottaisi tekemään parhaansa mutta olemaan kuitenkin itselleen armollisia.
”Tuomarit ovat ihania ja kannustavia ja muut kilpailijat tsemppaavat, mutta kannustusta tarvitsee aina myös itseltään.”
Rostikset löytyvät nyt S-kauppojen paistopisteiltä kautta maan – tutustu, maista ja ihastu!