Tuorepuuro on helppo tehdä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Granaattiomenatuorepuuro

Tuorepuuro on helppo tehdä – katso reseptit, jotka pelastavat kiireiset aamut ja eväshetket!

Tuorepuuro tekeytyy jääkaapissa aamu- tai välipalaksi kokonaan ilman keittämistä. Sekoita vain ainekset yhteen ja odota vähintään pari tuntia, niin puuro on valmis.

Miten tuorepuuro tehdään?

Tuorepuuron perusohje on yksinkertainen:

  • 1 dl nestettä, kuten maitoa, kaurajuomaa tai mehua
  • 1 dl massaa, kuten jogurttia, rahkaa tai raejuustoa
  • 1 dl kaura- tai muita hiutaleita
  • 1 rkl höysteitä, kuten marjoja, siemeniä tai pähkinöitä

Sekoita ainekset keskenään ja anna tuorepuuron tekeytyä noin kolme tuntia tai mieluiten yön yli. Syö aamiaiseksi tai nappaa mukaan evääksi. P.S. Evääksi tarkoitetun puuron voi tehdä suoraan kannelliseen eväsrasiaan!