Aloita viikko helpoilla porkkanaletuilla – niiden yksinkertaiset ainekset löytyvät ehkä jo valmiina keittiöstä. Rapeiden lettujen kanssa maistuu puolukkahillo.
Klassikot
Edulliset porkkanaletut, kana-caesarsalaatti uudella tavalla ja kattilallinen höyryävää riisipuuroa – näistä ruoista nautitaan tällä viikolla. Viikonlopun kruunaa juhlava kala-ateria.
Aloita viikko helpoilla porkkanaletuilla – niiden yksinkertaiset ainekset löytyvät ehkä jo valmiina keittiöstä. Rapeiden lettujen kanssa maistuu puolukkahillo.
Klassikot
Ramen-nuudelikeitto tunnetaan maukkaasta liemestään. Anna keitolle uusi säväys ja lisää mukaan sieniä ja tofua.
Arkiruoka
Sitruunainen parsakaalipasta valmistuu hetkessä. Parsakaali lisätään pastaan rouheana muruna, ja makua täydentävät juusto ja raikas sitruuna.
Arkiruoka
Kokoa klassinen caesarsalaatti rapeiden kanaleikkeiden päälle. Annos valmistuu nopeasti valmiista salaattisekoituksesta.
Arkiruoka
Viikonlopun alkua piristää pellillinen herkullista savulohipiirakkaa. Lehtevä piirakka saa makua smetanasta ja raejuustosta.
Klassikot
Viikonlopun juhlavampana ateriana syödään paistettua kuhaa valkoviinikastikkeen ja keltajuuripyreen kanssa.
Täyteläinen riisipuuro sopii sunnuntailounaaksi ja tuo kotiin ihanaa joulun odotuksen fiilistä.
Edullinen ruoka