Porkkanaletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanaletut

Porkkanaletut
Kappaleita
12
Valmistusaika
30 min
Tee porkkanaletut itse kotona. Raasta porkkanat lettuihin ja tarjoa herkulliset letut kalan sekä tuorejuuston tai makean täytteen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 dl
Ruokakermaa tai maitoa
2 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Raastettua emmentalia tai parmesaania
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Paistamiseen margariiniatai öljyä

LISÄKSI:

100 g
Savulohta
100 g
Valkosipulituorejuustoa
Ruohosipulia

Näin teet

1

Kuori pestyt porkkanat ja raasta ne raastimen hienoimmalla terällä. Sekoita raasteen joukkoon muut aineet. Paista seoksesta paksuhkoja ohukaisia lettupannussa. Tarjoa lisänä esimerkiksi kalatahnaa. Perkaa ruodottomaksi pala savulohta ja sekoita joukkoon valkosipulituorejuustoa ja hienonnettua ruohosipulia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 13.6.2019