Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanaletut

timer-icon30 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Porkkanaletut on helppo tehdä kotona! Raasta vain porkkanat ja sekoita loput ainekset joukkoon. Rapeat porkkanaohukaiset ovat herkkua savulohitahnan tai vaikka puolukkahillon kanssa.

Ainekset

2 kpl
porkkanaa
2 kpl
kananmunaa
1 dl
maitoa
50 g
juustoa raastettuna
1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Lisäksi

margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori porkkanat. Raasta ne raastimen hienoimmalla terällä kulhoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

2 kpl
porkkanaa
2 kpl
kananmunaa
1 dl
maitoa
50 g
juustoa raastettuna
1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
2

Paista seoksesta paksuja lettuja rasvassa lettupannulla.

Vinkki! Tarjoa letut savulohesta, tuorejuustosta ja hienonnetusta ruohosipulista sekoitetun lohitahnan kanssa.

Miltä maistui?(8 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 17.8.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

47

196

2,3 g

1,0 g

3,1 g

0,7 g

0,3 g

3,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli