Pese ja kuori porkkanat. Raasta ne raastimen hienoimmalla terällä kulhoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
Paista seoksesta paksuja lettuja rasvassa lettupannulla.
Vinkki! Tarjoa letut savulohesta, tuorejuustosta ja hienonnetusta ruohosipulista sekoitetun lohitahnan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
47
196
2,3 g
1,0 g
3,1 g
0,7 g
0,3 g
3,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli