Porkkanaletut | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Porkkanaletut

Porkkanaletut

timer-icon30 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Tee porkkanaletut itse kotona. Raasta porkkanat lettuihin ja tarjoa herkulliset letut kalan sekä tuorejuuston tai makean täytteen kanssa.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 dl
Ruokakermaa tai maitoa
2 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Raastettua emmentalia tai parmesaania
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Paistamiseen margariiniatai öljyä

lisäksi:

100 g
Savulohta
100 g
Valkosipulituorejuustoa
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori pestyt porkkanat ja raasta ne raastimen hienoimmalla terällä. Sekoita raasteen joukkoon muut aineet. Paista seoksesta paksuhkoja ohukaisia lettupannussa. Tarjoa lisänä esimerkiksi kalatahnaa. Perkaa ruodottomaksi pala savulohta ja sekoita joukkoon valkosipulituorejuustoa ja hienonnettua ruohosipulia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 13.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.