Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minna-Maria "Mimi" Valtanen on mukana Suomalainen menestysresepti -kilpailussa Sushike-tuotteellaan.

Mimin herkut menevät pilalle viime hetkellä – ”Mietin vakavasti lavastettua ojaanajoa” | JAKSO 8

Teksti:
Pirjo Latva-Mantila
Kuvat:
Mediawan
Julkaistu: 11.1.2023
|
Muokattu: 15.1.2024
Suomalainen menestysresepti -kisa on edennyt kriittiseen vaiheeseen, jossa tuotteet viedään kuluttajien arvioitaviksi.

Finalistit ovat tosi paikan edessä, sillä kuluttajatutkimukseen ei mennä kotikeittiönäytteillä, vaan tuotteiden on oltava teollisesti valmistettuja.

Mimille on kisan tässä vaiheessa jumbosijalla ja päättää ryhtyä pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää: hän taikoo Sushike-tuoteperheeseen yllättäen vielä valmissalaatin.

Ystäväporukka antaa kannustavaa palautetta Mimille, joka on innoissaan tulevasta kuluttajatutkimuksesta, kunnes sopimusvalmistajan inhimillinen erehdys pilaa näyte-erän aivan viime metreillä. Seuraa valtava pettymys.

”Tuomaroinnit eivät ole ikinä olleet miellyttäviä tilanteita, mutta tämän päivän tuomaroinnista tulee kaikista kamalin”, Mimi hermoilee.

Hän paljastaa miettineensä vakavasti jopa lavastettua ojaanajoa, jottei tuotteita olisi tarvinnut viedä kuluttajien arvioitaviksi.

Tahinismoothieta kehittävä Kaisa joutuu tekemään kompromisseja punaisen makuvariantin kanssa. Roylla puolestaan on vaikeuksia saada rakennetta Kalatassuun, ja Nannen linssikeitto muuttuu koeajossa hyytelöksi ja vaatii lisää viilausta.

”Mitä enemmän tätä työstetään, sitä erikoisemmaksi maku muuttuu”, hän hämmästelee ja palaa kattiloiden ääreen pähkäilemään.

Teron tiimi epäonnistuu yhden Smokehouse-erän kanssa, mutta ehtii kuin ehtiikin tehdä vielä uudet annokset. Kisaa johtavan Marin Jemma-säilykkeet taas näyttävät putkahtavan purkkeihin lähes kivuttomasti, mutta mitä mieltä on kuluttaja?

Kuluttajilta saatu palaute sekä tyrmää että yllättää positiivisesti. Miten ja kenet, se selviää Suomalainen Menestysresepti 2023 -sarjan kahdeksannessa jaksossa.

Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.

Tänä vuonna voit seurata kuuden finalistin matkaa myös Yhteishyvän Menestysresepti Backstage -jaksoista, jotka julkaistaan yksi kerrallaan osoitteessa www.yhteishyva.fi/menestysresepti heti tv-ohjelman jälkeen.

Lue lisää finalisteista: