Halkaise munat varovasti veitsenkärjen avulla.
Vaahdota kerma. Sekoita juustoon kinuski, sitruunanmehu, vaniljasokeri ja suola. Yhdistä seos ja kermavaahto. Lusikoi vaahto suklaamuniin.
Valuta kinuskia lusikalla munien päälle ja ripottele halutessasi suolahiutaleita pinnalle.
Vinkki: Kinuskivaahto sopii tarjottavaksi marjojen ja hedelmien kanssa.
Hyvästi hävikki: Tupla-annoksesta suolakaramellivaahtoa saa pääsiäisen jälkkäriannokset kuudelle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
123
516
10,0 g
6,5 g
6,6 g
6,5 g
0,4 g
1,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl kinuskikastiketta,
ripaus suolaa,
0,5 dl kinuskikastiketta,
(merisuolahiutaleita).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli