Aasialainen kaalisalaatti
Valmista raikas ja rapea aasialainen salaatti kaalista, porkkanasta ja suolapähkinöistä. Limetti ja minttu viimeistelevät maun. Tarjoa aasialaista kaalisalaattia esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.
Ainekset
1 kpl
Pieni kesäkaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 dl
Hienonnettuja suolapähkinöitä
2 rkl
Hienonnettua minttua
Näin teet
1
Leikkaa kaali ja kuoritut porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Lisää ainesten joukkoon loput aineet ja sekoita salaatti. Anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 10 g | 40 g |
Proteiinia | 5 g | 18 g |
Rasvaa | 8 g | 30 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 569 | 2276 |
Energiaa kcal | 136 | 543 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin mehu
2 rkl Hienonnettua minttua
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 10 g | 40 g |
Proteiinia | 5 g | 18 g |
Rasvaa | 8 g | 30 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 569 | 2276 |
Energiaa kcal | 136 | 543 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin mehu
2 rkl Hienonnettua minttua
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä