Aasialainen kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialainen kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista raikas ja rapea aasialainen salaatti kaalista, porkkanasta ja suolapähkinöistä. Limetti ja minttu viimeistelevät maun. Tarjoa aasialaista kaalisalaattia esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 dl
Hienonnettuja suolapähkinöitä
2 rkl
Hienonnettua minttua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa kaali ja kuoritut porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Lisää ainesten joukkoon loput aineet ja sekoita salaatti. Anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

569

136

7,5 g

0,8 g

10,0 g

9,5 g

5,5 g

4,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin mehu,

2 rkl Hienonnettua minttua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli