Leikkaa lohifilee isoiksi kuutioksi. Puserra kalapaloille limettimehua ja mausta suolalla. Puhdista ja viipaloi sienet. Suikaloi paprika. Sekoita liemi lisäämällä muut ainekset kookosmaidon joukkoon.
Repäise foliorullasta 8 kpl 20 x 20 cm:n kokoista palaa. Pane kaksi arkkia päällekkäin ja nosta keskelle viipaloidut sienet ja paprikasuikaleet. Lisää päälle kalakuutiot, chiliviipaleet ja tuoretta korianteria. Taita folioarkkien reunat ylös. Jaa liemi tasaisesti paketteihin. Sulje paketit tiiviisti.
Kypsennä paketteja kohtalaisella lämmöllä grillissä noin 15 minuuttia. Avaa yksi paketti ja tarkista kalan kypsyys, jatka tarvittaessa kypsennystä. Voit myös valmistaa lohipaketit 225-asteisessa uunissa. Kypsennysaika on noin 20 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1503
359
25,5 g
8,8 g
2,5 g
2,3 g
1,0 g
29,5 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Mietoa chiliä,
Tuoretta korianteria tai tilliä,
1 - 2 tl Raastettua inkivääriä,
Valkosipulinkynttä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli