
Aasialaiset pitaleivät
Ainekset
Pikapikkelöity porkkana
Lisäksi
Valmistus
Pikkelöi porkkanat. Pese, kuori ja raasta porkkana kartioraastimella. Sekoita porkkanaraaste, etikka ja sokeri kulhossa. Laita jääkaappiin maustumaan.
Paista suikaleita kuumalla kuivalla pannulla puuhaarukalla käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Sekoita joukkoon teriyakikastike ja paista vielä muutama minuutti.
Huuhtele ja viipaloi kurkku.
Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise varovasti toisesta päästä ja täytä vuorotellen suikaleilla, kasviksilla ja majoneesilla. Halutessasi viimeistele hienonnetulla korianterilla ja chiliviipaleilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1265
12,0 g
1,5 g
35,8 g
4,3 g
2,3 g
11,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(korianteria),
(punaista chiliä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli