Antipastosalaatti - Yhteishyvä

Antipastosalaatti

Isolle vadille sommiteltua antipastosalaattia syö jo silmillään. Salaatti pysyy pitkään raikkaana, kun tarjoat kastikkeen erikseen.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 125 g) mozzarellaminipalloja
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
100 g
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Ruukku basilikaa
2 dl
Rucolaa
3 rkl
Kapriksia

KASTIKE

1/2 dl
Oliiviöljyä
3 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Sitruunan mehua
1/2 kpl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Valuta mozzarellat. Halkaise kirsikkatomaatit halutessasi. Suikaloi aurinkotomaatit. Irrota basilikan lehdet.

2 kpl
(à 125 g) mozzarellaminipalloja
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
100 g
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Ruukku basilikaa
2

Sekoita salaattikastikkeen ainekset. Kaada kastike esimerkiksi juomalasiin. Pane lasi laakean salaattivadin keskelle.

2 rkl
Sitruunan mehua
1/2 dl
Oliiviöljyä
3 rkl
Balsamiviinietikkaa
1/2 kpl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
3

Levitä rucola ja asettele tomaatit ja mozzarellapallot vadille. Ripottele kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit päälle. Lisää basilikanlehdet.

2 dl
Rucolaa
3 rkl
Kapriksia
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Pia Arnould
Julkaistu: 11.10.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia2 g12 g
Rasvaa11 g67 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj521 3127
Energiaa kcal124 746

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja

  • Ruukku basilikaa

  • 2 dl Rucolaa

  • 3 rkl Kapriksia

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia2 g12 g
Rasvaa11 g67 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj521 3127
Energiaa kcal124 746

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja

  • Ruukku basilikaa

  • 2 dl Rucolaa

  • 3 rkl Kapriksia

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.