Appelsiiniporsas

Nappaa talteen!
| 1 rkl | öljyä |
| 450 g | porsaan suikalelihaa |
| 1 - 2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | sipuli tai 0.5 purjoa |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
| 1/2 dl | appelsiinimehua |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimursketta, esim. basilikalla maustettua |
| 1/2 tl | chiliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| tuoretta korianteria |
- 1.
Ruskista lihasuikaleet vähän kerrassaan öljyssä paistinpannussa. Lisää kuutioitu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenet, sekä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita.
Lisää pestyn appelsiinin raastettu keltainen kuori. Lisää appelsiinmehu, hunaja ja tomaattimurske. Kypsennä seosta puolisen tuntia hauduttaen.
Lisää chili, suola ja pippuri ja hienoksi silputtu, tuore korianteri.Tarjoa lisänä maissilastuja ja säilöttyä chiliä, jos haluat.
Appelsiiniporsas
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 rkl | öljyä |
| 450 g | porsaan suikalelihaa |
| 1 - 2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | sipuli tai 0.5 purjoa |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
| 1/2 dl | appelsiinimehua |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimursketta, esim. basilikalla maustettua |
| 1/2 tl | chiliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| tuoretta korianteria |
Valmistus
- 1
Ruskista lihasuikaleet vähän kerrassaan öljyssä paistinpannussa. Lisää kuutioitu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenet, sekä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita.
Lisää pestyn appelsiinin raastettu keltainen kuori. Lisää appelsiinmehu, hunaja ja tomaattimurske. Kypsennä seosta puolisen tuntia hauduttaen.
Lisää chili, suola ja pippuri ja hienoksi silputtu, tuore korianteri.Tarjoa lisänä maissilastuja ja säilöttyä chiliä, jos haluat.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























