Appelsiiniporsas

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 rklöljyä
450 gporsaan suikalelihaa
1 - 2 kplpaprikaa
1 kplsipuli tai 0.5 purjoa
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 kplappelsiinin raastettu kuori
1/2 dlappelsiinimehua
2 rklhunajaa
1 kpl(400 g) tomaattimursketta, esim. basilikalla maustettua
1/2 tlchiliä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlsitruunapippuria
tuoretta korianteria

Valmistus

  1. 1

    Ruskista lihasuikaleet vähän kerrassaan öljyssä paistinpannussa. Lisää kuutioitu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenet, sekä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita.

    Lisää pestyn appelsiinin raastettu keltainen kuori. Lisää appelsiinmehu, hunaja ja tomaattimurske. Kypsennä seosta puolisen tuntia hauduttaen.

    Lisää chili, suola ja pippuri ja hienoksi silputtu, tuore korianteri.Tarjoa lisänä maissilastuja ja säilöttyä chiliä, jos haluat.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä