Appelsiiniporsas | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiiniporsas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
450 g
Porsaan suikalelihaa
1 - 2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli tai 0.5 purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Appelsiinin raastettu kuori
1/2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
Hunajaa
1 kpl
(400 g) tomaattimursketta, esim. basilikalla maustettua
1/2 tl
Chiliä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
Tuoretta korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihasuikaleet vähän kerrassaan öljyssä paistinpannussa. Lisää kuutioitu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenet, sekä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita.

Lisää pestyn appelsiinin raastettu keltainen kuori. Lisää appelsiinmehu, hunaja ja tomaattimurske. Kypsennä seosta puolisen tuntia hauduttaen.

Lisää chili, suola ja pippuri ja hienoksi silputtu, tuore korianteri.Tarjoa lisänä maissilastuja ja säilöttyä chiliä, jos haluat.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 5.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.