Riivi lehtikaalin paksut ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Pehmennä lehtikaali halkaistujen kirsikkatomaattien kanssa pikaisesti öljyssä pannulla. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle. Leikkaa lohkoiksi ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Jaa lehtikaali-tomaattiseos neljälle leipäviipaleelle. Lado pinnalle avokadoviipaleet. Nosta loput leivät päälle kansiksi ja jaa leivät kahteen osaan kolmioiksi. Paahda leivät rapeiksi voileipägrillissä tai vohveliraudalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
270
1129
11,3 g
2,3 g
32,0 g
6,8 g
6,5 g
6,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli