Banaani-mansikkapehmis - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-mansikkapehmis

Banaani-mansikkapehmis
Surauta helppo, edullinen ja terveellinen jälkiruokaherkku! Banaani-mansikkapehmis valmistuu ilman jäätelökonetta, eikä siinä ole lainkaan lisättyä sokeria. Hyödynnä jälkiruokaan tummuneet, pilkullisiksi menneet banaanit.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Ylikypsää, ruskeapilkullista banaania
1 - 2 dl
Pakastemansikoita
Tilkka maitoa

Näin teet

1

Pane banaanit sellaisenaan pakastimeen ja anna jäätyä. Anna jäisten banaanien ja mansikoiden olla vartin verran huoneenlämmössä.

Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen, lisää mansikat ja vähän maitoa. Pyöräytä ainekset pehmikseksi. Tarjoa heti.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 30.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g45 g
Proteiinia2 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj460 920
Energiaa kcal110 220

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tilkka maitoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g45 g
Proteiinia2 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj460 920
Energiaa kcal110 220

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tilkka maitoa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.