Banaani-mansikkapehmis | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Banaani-mansikkapehmis

Banaani-mansikkapehmis

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Surauta helppo, edullinen ja terveellinen jälkiruokaherkku! Banaani-mansikkapehmis valmistuu ilman jäätelökonetta, eikä siinä ole lainkaan lisättyä sokeria. Hyödynnä jälkiruokaan tummuneet, pilkullisiksi menneet banaanit.

Ainekset

2 kpl
Ylikypsää, ruskeapilkullista banaania
1 - 2 dl
Pakastemansikoita
Tilkka maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane banaanit sellaisenaan pakastimeen ja anna jäätyä. Anna jäisten banaanien ja mansikoiden olla vartin verran huoneenlämmössä.

Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen, lisää mansikat ja vähän maitoa. Pyöräytä ainekset pehmikseksi. Tarjoa heti.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

460

110

0,5 g

22,5 g

17,0 g

3,0 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tilkka maitoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli