Banaani-mansikkapehmis
Ainekset
Valmistus
Kuori ja pilko banaanit. Pane ne pussissa tai rasiassa pakastimeen ja anna jäätyä.
Anna jäisten banaanien ja mansikoiden olla vähintään vartin verran huoneenlämmössä.
Kumoa kohmeiset banaanit ja mansikat monitoimikoneeseen tai tehokkaaseen tehosekoittimeen. Soseuta pehmikseksi. Lisää maitoa ruokalusikka kerrallaan, jotta saat halutun koostumuksen. Tarjoa heti.
Hyvästi hävikki: Hyödynnä jälkiruokaan tummuneet, pilkullisiksi menneet banaanit.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
122
508
1,0 g
0,5 g
23,5 g
18,0 g
3,0 g
2,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli