Bang bang -halloumi airfryerissa

arvosana5/5

(2)arviota
2 Annosta

15 min (josta 10 min aktiivista)

Bang bang -halloumi valmistuu nopeasti airfryerissa. Rapeaksi paistetun halloumin kanssa maistuu makeantulinen kastike. Nauti sellaisenaan tai salaateissa ja tortillojen täytteenä.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 g(1 pkt) halloumijuustoa

Bang bang -kastike

2 rklmakeaa chilikastiketta
2 rklmajoneesia
2 tllimenmehua
1/2 tlsrirachaa

Pinnalle

1 kplkevätsipulin varsi

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kuivaa halloumi talouspaperilla. Kuutioi halloumi ja siirrä kulhoon.

    MääräAinesosa
    200 g(1 pkt) halloumijuustoa
  2. 2

    Sekoita kastikkeen ainekset. Kääntele kolmasosa kastikkeesta halloumeihin ja säästä loput viimeistelyä varten.

    MääräAinesosa
    2 rklmakeaa chilikastiketta
    2 rklmajoneesia
    2 tllimenmehua
    1/2 tlsrirachaa
  3. 3

    Paista halloumeja airfryerissa 200 asteessa 7–8 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Kääntele muutaman kerran paistamisen aikana. Sekoita halloumeihin loput kastikkeesta.

  4. 4

    Huuhtele ja hienonna kevätsipuli. Ripottele halloumin pinnalle.

    MääräAinesosa
    1 kplkevätsipulin varsi

Vinkki: Korvaa kevätsipuli halutessasi korianterilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
11.7.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä