
Blinien täytteet
Ainekset
Mätitäyte
Savukalamousse
Katkaraputäyte
Porotäyte
Tarjoa lisäksi
Valmistus
Mätitäyte: Valuta mäti tarvittaessa. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki aineet keskenään. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.
Savukalamousse: Poista kalasta tarvittaessa ruodot ja nahka. Hienonna kala ja tilli kulhoon. Lisää muut aineet ja sekoita. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.
Katkaraputäyte: Valuta sulaneita katkarapuja noin 15 minuuttia. Hienonna yrtit. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.
Porotäyte: Leikkaa poroleikkeleet pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja. Sekoita kaikki aineet keskenään. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
648
2713
48,0 g
28,4 g
9,0 g
8,6 g
2,0 g
41,8 g
7,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli