Bolognese tuoreista tomaateista
Ainekset
Valmistus
Säädä uuni 200 asteeseen. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Laita paprikat ja tomaatit leivinpaperille pellille. Valuta päälle öljyä. Paista uunissa 20 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Ruskista jauheliha pannulla.
Siirrä puolet paistetuista tomaateista lautaselle odottamaan. Laita loput tomaatit ja paprikat kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella karkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä pasta, jauheliha ja tomaatti-paprikasose. Kuumenna. Viimeistele paistetuilla kirsikkatomaateilla, basilikalla ja juustoraasteella.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
734
3072
34,8 g
14,8 g
66,8 g
9,0 g
6,8 g
35,0 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli