Broileri-parsakaaliwokki

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

30 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gbroilerin suikaleita
300 gkesäkurpitsaa
400 gparsakaalia
1/2 kpltuoretta chiliä
2 rklrypsiöljyä

Suurus

2 dlappelsiinimehua
2 rklsoijakastiketta
1 rklperunajauhoja

Lisäksi

200 gnuudeleita
1 dlcashewpähkinöitä
1 kpllime

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

    MääräAinesosa
    300 gkesäkurpitsaa
    400 gparsakaalia
    1/2 kpltuoretta chiliä
  2. 2

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

    MääräAinesosa
    200 gnuudeleita
  3. 3

    Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä.

    MääräAinesosa
    2 rklrypsiöljyä
    300 gbroilerin suikaleita
  4. 4

    Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Lisää nuudelit. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää.

    MääräAinesosa
    2 dlappelsiinimehua
    2 rklsoijakastiketta
    1 rklperunajauhoja
  5. 5

    Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle limetinmehua.

    MääräAinesosa
    1 dlcashewpähkinöitä
    1 kpllime

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä