Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
523
2189
23,0 g
3,0 g
43,8 g
8,3 g
6,0 g
31,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuoretta chiliä,
Limetinlohkoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli