Broileri-parsakaaliwokki - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-parsakaaliwokki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

300 - 400 g
Broilerin suikaleita
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(400 g) parsakaali
1/2 kpl
Tuoretta chiliä
2 rkl
Rypsiöljyä

SUURUS

2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
(makeaa) soijakastiketta
1 rkl
Perunajauhoja

LISÄKSI

200 g
Nuudeleita
1 dl
(paahdettuja) cashewpähkinöitä
Limetinlohkoja

Näin teet

1

Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja44 g175 g
Proteiinia32 g127 g
Rasvaa23 g92 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj2189 8757
Energiaa kcal523 2092

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tuoretta chiliä

  • Limetinlohkoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja44 g175 g
Proteiinia32 g127 g
Rasvaa23 g92 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj2189 8757
Energiaa kcal523 2092

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tuoretta chiliä

  • Limetinlohkoja

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.