Broileri-parsakaaliwokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-parsakaaliwokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Broilerin suikaleita
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(400 g) parsakaali
1/2 kpl
Tuoretta chiliä
2 rkl
Rypsiöljyä

suurus

2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
(makeaa) soijakastiketta
1 rkl
Perunajauhoja

lisäksi

200 g
Nuudeleita
1 dl
(paahdettuja) cashewpähkinöitä
Limetinlohkoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2189

523

23,0 g

3,0 g

43,8 g

8,3 g

6,0 g

31,8 g

1,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tuoretta chiliä,

Limetinlohkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli