Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2189
523
23,0 g
3,0 g
43,8 g
8,3 g
6,0 g
31,8 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuoretta chiliä,
Limetinlohkoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli