Broileri-pastalaatikko - Yhteishyvä

Broileri-pastalaatikko

Broileri-pastalaatikko
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Pennepastaa

BROILERIKASTIKE

400 g
Broilerin jauhelihaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dl
Vettä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

JUUSTOKASTIKE

2 rkl
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Valmista broilerikastike. Paista jauheliha pannulla öljyssä sipulin kanssa. Lisää joukkoon tomaattimurska ja huuhtele purkki lorauksella vettä. Mausta kastike raastetulla valkosipulinkynnellä, sokerilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Keitä kastiketta hiljalleen 5–10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä napakan kypsäksi. Valmista maitokastike. Sulata teflonkasarissa rasva. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää joukkoon lämmin maito ja anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Mausta ja sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta.

Valuta pasta. Siirrä voideltuun uunivuokaan puolet broilerikastikkeesta, pastasta ja juustokastikkeesta. Levitä toinen kerros niin, että pinnalle jää juustokastike. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

2

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä napakan kypsäksi. Valmista maitokastike. Sulata teflonkasarissa rasva. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää joukkoon lämmin maito ja anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Mausta ja sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta.

500 g
Pennepastaa
2 rkl
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 dl
Juustoraastetta
3

Valuta pasta. Siirrä voideltuun uunivuokaan puolet broilerikastikkeesta, pastasta ja juustokastikkeesta. Levitä toinen kerros niin, että pinnalle jää juustokastike. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.4.2014
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja63 g378 g
Proteiinia24 g145 g
Rasvaa10 g60 g
Kuituja3 g20 g
Energiaa kj1879 11274
Energiaa kcal449 2693

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Vettä

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 2 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja63 g378 g
Proteiinia24 g145 g
Rasvaa10 g60 g
Kuituja3 g20 g
Energiaa kj1879 11274
Energiaa kcal449 2693

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Vettä

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 2 dl Juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.