Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin.
Lusikoi pestokastike kermapurkkiin ja ravista. Kaada kermaseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10–15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
379
1584
28,5 g
13,0 g
6,0 g
2,3 g
0,5 g
24,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Rakuunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli