Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileria pestokastikkeessa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broilerinfileet maistuvat kermaisen pestokastikkeen kanssa. Punainen pesto on tulisempi kuin vihreä, mutta yhdessä kerman kanssa kana maistuu perheen pienimmillekin.

Ainekset

400 g
Broilerinfileitä
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Punaista pestokastiketta
2 dl
Kermaa
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin.

400 g
Broilerinfileitä
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Öljyä
2

Lusikoi pestokastike kermapurkkiin ja ravista. Kaada kermaseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10–15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.

3 rkl
Punaista pestokastiketta
2 dl
Kermaa
1 tl
Rakuunaa
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

379

1584

28,5 g

13,0 g

6,0 g

2,3 g

0,5 g

24,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Rakuunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli