Chiliravut ja retiisi-kukkakaalikuskus - Yhteishyvä

Chiliravut ja retiisi-kukkakaalikuskus

Chiliravut ja retiisi-kukkakaalikuskus
Tuliset jättikatkaravut ovat täydellinen pari raikkailla kasviksilla, appelsiinilla ja sumakilla väritetylle kuskusille. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Radish & cauliflower -kasvissekoitusta
2 rkl
+2 rkl oliiviöljyä
Sormisuolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Sumakkia tai paprikajauhetta
12 kpl
Jättikatkaravunpyrstöä (pakaste)
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Chili
2 rkl
Dukkah-mausteseosta

KUSKUS

2 dl
Kuskusia
2 dl
Kasvislientä
3 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Appelsiinimehua
2 tl
Raastettua appelsiininkuorta
1 dl
Hienonnettua persiljaa

Vinkki: Tarjoa halutessasi tsatsikin kanssa.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Näin teet

1

Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Sekoita öljy, mehu, appelsiinin kuoriraaste ja persilja joukkoon.

2 dl
Kuskusia
2 dl
Kasvislientä
3 rkl
Appelsiinimehua
3 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Hienonnettua persiljaa
2

Paista kasvikset pannulla 2 rkl:ssa öljyä napakan kypsiksi tai pyöräytä ne öljyssä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja sumakilla tai paprikalla. Sekoita kasvikset kuskusiin.

1 kpl
Radish & cauliflower -kasvissekoitusta
2 rkl
+2 rkl oliiviöljyä
1 tl
Sumakkia tai paprikajauhetta
Rouhittua mustapippuria
Sormisuolaa
3

Kuori ja viipaloi valkosipuli. Viipaloi chili. Laita ne ja 2 rkl öljyä pannulle. Kuumenna öljy ja lisää ravunpyrstöt. Paista noin minuutti molemmilta puolilta tai kunnes ravut ovat kypsiä. Yhdistä kuskusin kanssa. Ripottele dukkah-mausteseosta päälle.

1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Chili
2 rkl
+2 rkl oliiviöljyä
12 kpl
Jättikatkaravunpyrstöä (pakaste)
2 rkl
Dukkah-mausteseosta
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja59 g118 g
Proteiinia9 g17 g
Rasvaa36 g71 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj2477 4954
Energiaa kcal592 1184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia Radish & cauliflower -kasvissekoitusta

  • Sormisuolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Sumakkia tai paprikajauhetta

  • Jättikatkaravunpyrstöä (pakaste)

  • Valkosipulinkynsi

  • Chili

  • 2 rkl Dukkah-mausteseosta

  • 2 tl Raastettua appelsiininkuorta

  • 1 dl Hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja59 g118 g
Proteiinia9 g17 g
Rasvaa36 g71 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj2477 4954
Energiaa kcal592 1184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia Radish & cauliflower -kasvissekoitusta

  • Sormisuolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Sumakkia tai paprikajauhetta

  • Jättikatkaravunpyrstöä (pakaste)

  • Valkosipulinkynsi

  • Chili

  • 2 rkl Dukkah-mausteseosta

  • 2 tl Raastettua appelsiininkuorta

  • 1 dl Hienonnettua persiljaa

Resepti
Sanna Kekäläinen

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.