Kiehauta vesi ja liemikuutio. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää couscous. Anna kypsyä paketin ohjeen mukainen aika. Sekoita jyvät irtonaisiksi. Anna jäähtyä hetki.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele miniluumutomaatit, kurkku ja paprika. Puolita miniluumutomaatit, kuutioi kurkku ja suikaloi paprika. Sekoita kasvikset ja oliivit couscousin joukkoon.
Sekoita kastike yhdistämällä öljy, limenmehu, pippuri ja hienonnettu korianteri. Sekoita kastike salaattiin.
Paloittele fetajuusto pinnalle ja viimeistele salaatti korianterilla.
Vinkki: Voit käyttää mausteöljyssä myytävää salaattijuustoa ja käyttää sen öljyn kastikkeeseen. Salaatin kastikkeeseen sopii myös rypsiöljy.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
187
782
8,7 g
0,7 g
20,1 g
3,2 g
2,2 g
5,6 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl limeä (½ dl mehua).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli