Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Ota kattila liedeltä ja lisää couscous. Anna kypsyä muutaman minuutin ajan ja sekoita jyvät lusikalla tai puuhaarukalla irtonaisiksi.
Lisää joukkoon suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, puolitetut miniluumutomaatit, feta- tai salaattijuustokuutiot, kurkku- ja paprikakuutiot ja limen puristettu mehu.
Kaada joukkoon kastikkeeksi hieman oliiviöljyä ja rouhi mausteeksi mustapippuria. Ripottele salaatin päälle vihreitä oliiveja. Silppua sekaan tuoreita yrttejä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
627
150
4,5 g
0,3 g
19,5 g
2,7 g
1,7 g
6,2 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 dl Vettä,
Pala kurkkua,
Loraus oliiviöljyä tai aurinkokuivattujen tomaattien tai salaattijuustopurkin öljyä,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli