Espanjalainen pekonimunakas - Yhteishyvä

Espanjalainen pekonimunakas

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

5 kpl
Kanamunaa
2 rkl
Vettä
1 kpl
Punasipuli
5 kpl
Keitettyä perunaa
120 g
Amerikanpekonia
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Pihvitomaatti
(10 vihreää paprikatäytteistä oliivia)

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa pekoni pieneksi. Kuullota pekoni- ja sipulipalat pannulla pienessä öljytilkassa. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi paprika ja pane palat pannulle ja anna paistua. Jaa seos lettupannulle ja kaada päälle keskenään sekoitetut munat ja vesi. Aseta päälle tomaattisiivut ja paista, kunnes munakkaat ovat hyytyneet reunoilta. Munakaan keskelle voi jäädä hiukan löysää ainesta. Koristele munakkaat pienityillä oliiveilla ja rapealla pekonisiivulla. Tarjoa heti

Resepti
Merja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa