Espanjalainen pekonimunakas
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa pekoni pieneksi. Kuullota pekoni- ja sipulipalat pannulla pienessä öljytilkassa. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi paprika ja pane palat pannulle ja anna paistua. Jaa seos lettupannulle ja kaada päälle keskenään sekoitetut munat ja vesi. Aseta päälle tomaattisiivut ja paista, kunnes munakkaat ovat hyytyneet reunoilta. Munakaan keskelle voi jäädä hiukan löysää ainesta. Koristele munakkaat pienityillä oliiveilla ja rapealla pekonisiivulla. Tarjoa heti
Lisää aiheesta
Resepti:
Merja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.