Espanjalainen pekonimunakas | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Espanjalainen pekonimunakas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
Kanamunaa
2 rkl
Vettä
1 kpl
Punasipuli
5 kpl
Keitettyä perunaa
120 g
Amerikanpekonia
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Pihvitomaatti
(10 vihreää paprikatäytteistä oliivia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa pekoni pieneksi. Kuullota pekoni- ja sipulipalat pannulla pienessä öljytilkassa. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi paprika ja pane palat pannulle ja anna paistua. Jaa seos lettupannulle ja kaada päälle keskenään sekoitetut munat ja vesi. Aseta päälle tomaattisiivut ja paista, kunnes munakkaat ovat hyytyneet reunoilta. Munakaan keskelle voi jäädä hiukan löysää ainesta. Koristele munakkaat pienityillä oliiveilla ja rapealla pekonisiivulla. Tarjoa heti

Resepti:
Merja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.