Gluteeniton vispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gluteeniton vispipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Maissiryynejä
1/4 tl
Suolaa
1 - 1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Marjoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaihe 1Lisää maissiryynit suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Vaihe 2Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Vaihe 3Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Jos käytät makeita marjoja, riittää pienin sokerimäärä.Vaihe 4Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.