Gluteeniton vispipuuro - Yhteishyvä

Gluteeniton vispipuuro

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Maissiryynejä
1/4 tl
Suolaa
1 - 1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Marjoja

Näin teet

1

Vaihe 1Lisää maissiryynit suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Vaihe 2Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Vaihe 3Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Jos käytät makeita marjoja, riittää pienin sokerimäärä.Vaihe 4Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa