Anna voin pehmentyä huoneenlämmössä puoli tuntia. Hienonna persilja ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita persiljasilppu, valkosipuli, sitruunamehu ja mausteet voin joukkoon.
Taputtele maissintähkät kuiviksi talouspaperilla. Puolita ne halutessasi tukevalla veitsellä. Sivele maissit öljyllä ja grillaa niitä kuumassa grillissä välillä käännellen, kunnes tähkät ovat sieltä täältä ruskistuneet ja läpeensä kuumia.
Tarjoa maissit kuumina pehmeän voin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
360
1506
17,8 g
9,3 g
38,7 g
5,5 g
5,7 g
4,3 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl chilihiutaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli