Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut ruisleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kotoisasta ruisleivästä syntyy grillissä huikean hyviä valkosipulileipiä.

Ainekset

8 kpl
Ruisleipää
50 g
Pehmeää voita
2 kpl
Murskattua valkosipulinkynttä
1/2 dl
Persiljasilppua
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita voi ja valkosipulimurska keskenään. Sivele seos ruisleipien molemmille puolille. Lisää leiville persiljasilppua ja juustoraastetta. Pane kaksi leipää vastakkain. Grillaa parilalevyllä tai folion päällä keskilämmöllä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 24.5.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

190

795

10,8 g

6,5 g

18,0 g

0,5 g

4,0 g

3,3 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Murskattua valkosipulinkynttä,

0,5 dl Persiljasilppua,

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli