Tee chimichurri. Kuori ja hienonna valkosipulit. Pilko chili ja yrtit. Soseuta valkosipulit, chili, yrtit ja etikka tehosekoittimessa. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Mausta oreganolla ja suolalla.
Laita varsiparsakaalit kulhoon ja sekoita öljy, suola ja pippuri joukkoon. Grillaa 5–8 minuuttia välillä käännellen.
Laita grillatut varsiparsakaalit laakeaan tarjoiluastiaan. Ripota murennettu feta sekä oliivit päälle. Viimeistele chimichurrilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1309
313
33,0 g
2,8 g
1,0 g
1,0 g
1,8 g
3,3 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria,
Valkosipulinkynttä,
Punainen chili,
4 dl Persiljaa hienonnettuna,
1 dl Korianteria hienonnettuna,
2 tl Kuivattua oreganoa,
0,5 - 1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli