Tee chimichurri. Kuori ja hienonna valkosipulit. Pilko chili ja yrtit. Soseuta valkosipulit, chili, yrtit ja etikka tehosekoittimessa. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Mausta oreganolla ja suolalla.
Laita varsiparsakaalit kulhoon ja sekoita öljy, suola ja pippuri joukkoon. Grillaa 5–8 minuuttia välillä käännellen.
Laita grillatut varsiparsakaalit laakeaan tarjoiluastiaan. Ripota murennettu feta sekä oliivit päälle. Viimeistele chimichurrilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
412
1724
40,8 g
8,0 g
1,5 g
1,5 g
1,5 g
9,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl rouhittua mustapippuria,
Valkosipulinkynttä,
Punainen chili,
4 dl Persiljaa hienonnettuna,
1 dl Korianteria hienonnettuna,
2 tl Kuivattua oreganoa,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli