Grillipihvit ja anjovisvoi - Yhteishyvä

Grillipihvit ja anjovisvoi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Grillipihvit voi paistaa naudan- tai porsaanlihasta ja joko pihveistä tai leikkeistä. Valmista grillipihvien kanssa maistuva anjovisvoi muutama tunti ennen ruokailua ja siirrä maustevoi jääkaappiin odottamaan. Anna grillattujen pihvien vetäytyä ennen tarjoilua hetki foliolla peitettyinä.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Naudan tai porsaan pihviä tai leikkeitä
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa

ANJOVISVOI

75 g
Huoneenlämpöistä voita
3 kpl
Anjovisfileetä
2 rkl
Hienonnettua basilikaa

Näin teet

1

Valmista maustevoi. Notkista voi kulhossa. Hienonna anjovisfileet ja basilika ja sekoita voihin. Kääri seos voipaperiin ja muotoile pötköksi. Siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Öljyä pihvit ja paista kuumassa grillissä molemmin puolin noin minuutin ajan. Nosta yläritilälle jälkikypsymään noin 5 minuutiksi. Mausta suolalla, siirrä tarjoiluastiaan, peitä foliolla ja anna vetäytyä hetki. Viipaloi maustevoi ja aseta pihvien päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia345 g1378 g
Rasvaa80 g319 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj8810 35238
Energiaa kcal2105 8418

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 rkl Hienonnettua basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia345 g1378 g
Rasvaa80 g319 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj8810 35238
Energiaa kcal2105 8418

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 rkl Hienonnettua basilikaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.