Valmista maustevoi. Notkista voi kulhossa. Hienonna anjovisfileet ja basilika ja sekoita voihin. Kääri seos voipaperiin ja muotoile pötköksi. Siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Öljyä pihvit ja paista kuumassa grillissä molemmin puolin noin minuutin ajan. Nosta yläritilälle jälkikypsymään noin 5 minuutiksi. Mausta suolalla, siirrä tarjoiluastiaan, peitä foliolla ja anna vetäytyä hetki. Viipaloi maustevoi ja aseta pihvien päälle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
8810
2105
79,8 g
36,3 g
0,8 g
0,8 g
—
344,5 g
2,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
2 rkl Hienonnettua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli