Halloumi-sitruunapasta
Ainekset
Näin teet
Keitä pasta. Kuutioi juusto. Pikapaista juusto teflonpannulla ilman rasvaa kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja sitruunan kuori. Lisää pannulle öljy. Valuta pasta, säästä hieman keitinvettä.
Lisää pasta ja sitruunamehu pannulle ja kääntele hetki kunnes pasta kuumenee. Lisää hieman keitinvettä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu basilika ja kääntele ainekset sekaisin.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 50 g | 201 g |
Proteiinia | 17 g | 67 g |
Rasvaa | 27 g | 107 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 2155 | 8621 |
Energiaa kcal | 515 | 2060 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 50 g | 201 g |
Proteiinia | 17 g | 67 g |
Rasvaa | 27 g | 107 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 2155 | 8621 |
Energiaa kcal | 515 | 2060 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria