Keitä pasta. Kuutioi juusto. Pikapaista juusto teflonpannulla ilman rasvaa kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja sitruunan kuori. Lisää pannulle öljy. Valuta pasta, säästä hieman keitinvettä.
Lisää pasta ja sitruunamehu pannulle ja kääntele hetki kunnes pasta kuumenee. Lisää hieman keitinvettä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu basilika ja kääntele ainekset sekaisin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2155
515
26,8 g
9,8 g
50,3 g
1,0 g
2,5 g
16,8 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli