Pane härkäpapuvalmiste, vesi, munat ja korppujauhot monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha sileäksi massaksi.
Silppua sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipuli ja puserra sekaan valkosipuli. Kuumenna hetki, lisää mausteet ja pyree. Kuumenna sekoitellen 1 minuutti. Lisää sipuliseos taikinaan. Anna maustua jonkin aikaa.
Muotoile massasta 12 kepakkoa. Paista kepakkoja öljyssä 4 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Tarjoa salaatin, chilikastikkeen ja jogurtin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
240
1005
11,8 g
1,3 g
16,0 g
1,5 g
3,3 g
15,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Korianteria,
1,5 tl Juustokuminaa,
2 rkl Tomaattisosetta (pyree).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli