Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
1 kpl
(220 g) leipäjuustoa
4 kpl
Säilykepersikanpuolikasta
1 kpl
Kurkku
1 kpl
Ruukku rucolaa

avokado-jogurttikastike

1 kpl
Kypsä avokado
2 rkl
Limetinmehua
1 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpl
Tabascoa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta katkaravut. Pilko leipäjuusto, persikat ja kurkku pieniksi paloiksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle juustot, kurkut, persikat ja katkaravut. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus kulhoon ja soseuta haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon limetinmehu, jogurtti ja mausteet. Notkista ohuemmaksi öljyllä. Tarjoile salaatin kastikkeena.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.