Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (180 g) pakastekatkarapuja |
| 1 kpl | (220 g) leipäjuustoa |
| 4 kpl | säilykepersikanpuolikasta |
| 1 kpl | kurkku |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| Avokado-jogurttikastike | |
|---|---|
| 1 kpl | kypsä avokado |
| 2 rkl | limetinmehua |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 6 - 8 kpl | tabascoa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta katkaravut. Pilko leipäjuusto, persikat ja kurkku pieniksi paloiksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle juustot, kurkut, persikat ja katkaravut. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus kulhoon ja soseuta haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon limetinmehu, jogurtti ja mausteet. Notkista ohuemmaksi öljyllä. Tarjoile salaatin kastikkeena.
Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (180 g) pakastekatkarapuja |
| 1 kpl | (220 g) leipäjuustoa |
| 4 kpl | säilykepersikanpuolikasta |
| 1 kpl | kurkku |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
Avokado-jogurttikastike | |
| 1 kpl | kypsä avokado |
| 2 rkl | limetinmehua |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 6 - 8 kpl | tabascoa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta katkaravut. Pilko leipäjuusto, persikat ja kurkku pieniksi paloiksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle juustot, kurkut, persikat ja katkaravut. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus kulhoon ja soseuta haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon limetinmehu, jogurtti ja mausteet. Notkista ohuemmaksi öljyllä. Tarjoile salaatin kastikkeena.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























