Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
1 kpl(220 g) leipäjuustoa
4 kplsäilykepersikanpuolikasta
1 kplkurkku
1 kplruukku rucolaa

Avokado-jogurttikastike

1 kplkypsä avokado
2 rkllimetinmehua
1 dlturkkilaista jogurttia
suolaa
rouhittua mustapippuria
6 - 8 kpltabascoa
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta katkaravut. Pilko leipäjuusto, persikat ja kurkku pieniksi paloiksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle juustot, kurkut, persikat ja katkaravut. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus kulhoon ja soseuta haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon limetinmehu, jogurtti ja mausteet. Notkista ohuemmaksi öljyllä. Tarjoile salaatin kastikkeena.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä